Percuma Lagi, Siapa Nak

Perhatian kepada guru kaunseling sekitar Hulu Langat, Ampang dan KL, pelajar SPADA sedang membuat latihan praktikal di sekitar anda. Mulai 28 Jan hingga 03 Mac mereka dalam dunia praktikum. Banyaklah program yang kena laksanakan. Antaranya Outreach, Kaunseling Kelompok, Kaunseling Individu dengan penagih, Program Pencegahan Dalam Komuniti, Sekolah, Tempat Kerja dan Remaja.

Mereka sebenarnya ramai yang masih tidak tahu di sekolah mana mereka nak pergi, dan mereka bersedia untuk memberikan ceramah kesedaran tentang bahaya dadah kepada semua peringkat di atas, baik Pemimpin Masyarakat, Staf Sekolah, Guru-guru, Murid, Remaja dan Keluarga.

Anda boleh menjemput mereka yang arif dan berpengalaman dari aspek farmakologi, pengalaman bersama bekas penagih dan sebagainya ini ke tempat anda. Cepat hubungi kami, sebab kami perlu jadualkan program tersebut dari awal.

Tinggalkan nama anda dan juga nombor untuk dihubungi dalam kotak dialog box. Oh ya terlupa, masih ada yang tak tahu macam mana nak tulis pesanan kat sini. Lihat contoh dibawah untuk meninggal pesan anda.
Mudah saja. hanya 3 langkah, pada name tu tulislah nama anda, pada Blog Url tu kosong kalau tak ada blog, kalau ada, taiplah alamat blog anda betul-betul, jangan tertinggal sebijik huruf pun, dan ketiga apa mesej anda dalam Kotak Massage, sudah tu klik lah Shout. Mudah kan.

No comments:

CHAT GBKSM